BejelentésFIATALODJON VELÜNK ! LEGYEN AZ ELSŐK KÖZÖTT ! peptidcenter@gmail.com
Nobel díjra jelölt felfedezés !

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
KOZMETIKA PEPTIDEKKEL

A bőrfiatalítás és alakformálás eljárásait nálunk kipróbálhatja ! Kedvező árakkal várjuk kedves vendégeinket. www.arcfiatalitas.hu

tovább >>


GRATULÁLUNK !

Dr.Vlagyimir Khavinson professzor Urat megválasztották az Európai Gerontológiai Társaság elnökévé !

Világújdonság a bőrfiatalításban !

A természetes peptid komplexek, melyek gond nélkül képesek behatolni a sejtekbe, és behatolva a bőrsejtekbe azonnal megkezdik annak újjáépítését, és erőteljes fiatalító hatást, hibamentes, rugalmas, tökéletes szerkezetű bőrszövetetet produkálnak.

tovább >>


Rendkívűl kedvező árak !

Természetes Peptid Bioregulátor készítmények 1 havi adag csak 3-5.000 Ft-tól !

tovább >>


Publikációk,tanusítványok

Publikációk: http://www.khavinson.ru/publications.html http://npcriz.ru/issled/1/87/ Kutatási eredmények: http://www.khavinson.ru/research.html http://eng.gerontology.ru/research/ageing/ http://eng.gerontology.ru/research/bioregulators/ Szabadalmak: http://www.khavinson.ru/patents.html Tanusítványok: http://www.npcriz.ru/sert Prospektusok: http://www.npcriz.ru/cat50/ A Szentpétervári Intézet együttműködése egyéb orosz és külföldi szervezetekkel: http://eng.gerontology.ru/activties/cooperation/

Természetes peptidekkel az egészségért és a gyönyörű bőrért

A szervezetben kialakuló peptid hiány okozhatja az idő előtti öregedést, felgyorsítja a bőr szöveteinek elhasználódását.

tovább >>Szavazás
tezik reális lehetőség az ember öregedési folyamatának irányítására! 

   Életminőség Peptid Bioregulátorokkal !

 

A termékeknek nincs mellékhatásuk. Bátran állítjuk, hogy e termékek  Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen  igazi értéket képviselnek.  Minőségükhöz képest pedig, a piaci árakat tekintve, igen kedvező az árfekvésük.

    

Khavinson professzor 65 éves !

Munkássága : www.khavinson.ru

 

      Riport :     

Khavinson professzor, a Szentpétervári Egyetem világhírű gerontológusa volt az a tudós, akinek a világon először sikerült természetes úton peptidet előállítania. Felfedezésért 2010. november 28-án Nobel-díjra jelölték. A Szentpétervári Bioregulációs és Gerontológiai Intézetben létrehozott teljesen új, nagy hatékonyságú technológia, lehetőséget nyújtott arra, hogy kizárólag cégünk részére létrehozásra kerüljön Dr. Khavinson munkája által, a 9 egyedülálló peptid készítményt magában foglaló bioregulátorok új osztálya, a világon egyedülálló folyékony peptidek lánca, a mesotel termékcsalád, és a sejtkozmetika termékcsalád. A termékeknek nincs mellékhatásuk, és nagyon hatékonyak. Bátran állítjuk, hogy e termékek Dr. Khavinson tudományos munkájának eredményeképpen igazi értéket képviselnek, és utánozhatatlanok. Minőségükhöz képest pedig, a piaci árakat tekintve, igen kedvező az árfekvésük.

Oroszországban 15 millió ember élvezi a természetes peptidek jótékony hatásait. 2011.januárjától elsőként európában Magyarországról is lehet ezeket a termékeket rendelni. 

Márciustól erre lehetőség van Angliából,az USA -ból,Kanadából,Németországból,Ausztriából és Olaszországból is ! Hamarosan további országok kapcsolódása is várható !

RENDELNI KIZÁRÓLAG REGISZTRÁCIÓS KÓDSZÁM ALAPJÁN LEHETSÉGES ! ÉLJEN MOST AZ INGYENES REGISZTRÁCIÓ LEHETŐSÉGÉVEL ! Kérje regisztrációs nyomtatványunkat: peptidcenter@gmail.com                     

Magyar bemutatkozó film, nézze meg ! :

 

 

 

 

Forrás: Hevita video

English version:


Ez az oldal nem a forgalmazó cég hivatalos honlapja. Az oldalon szereplő termékek nem gyógyszerek, ezek kizárólag a revitalizáció , szépség és a fiatalság jegyében jöttek létre. Nem helyettesítik az orvosi kezeléseket. Alkalmazásukról kérdezze meg orvosát , gyógyszerészét. Az oldalon szereplő termékeket kizárólag az NPCRIZ orosz cég forgalmazza.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!